måndag 26 september 2011

Helgen som har varit!

Denna helgen har det hänt en heldel otäcka saker men kan tyvärr inte skriva om det!
men sen har det även hänt roliga saker!
i fredag så va jag på middag och det va så mysigt och maten va jätte go va där en stund sen körde man killen sen åkte jag tillbaka till middagen och satt och prata med dom jag va hos sen senare på kvällen åkte jag och hämta min lillebror på en fest medans jag åker och hämtar han spyr jag 2 ggr har tyvärr problem med min mage igen inte skoj alls spyr hela tiden och har ont i magen och kan inte äta varje dag så gick till läkaren i måndas för att kolla upp den då fick jag medecin för magen så hade jag tydligen halsfluss inte skoj alls men medecinen för min mage hjälper ju inte alls så får åka till läkaren igen denna vecka!
Lördag! Nu Va det FEST som gäller firade två killkompisar det va riktigt skoj va först hemmafest dom bjöd på käk och lite smått och gått sen blev det utgång till hordrock helt okey ställe men rätt mycket äldre folk vi hade vipställerna där inne och beställde in helrör champang och massa gått :),
Söndag! bakiiiiiis hahha klockan 5 hade jag match mot gff det gick helt okey vi spelade jätte bra , dock hade jag spelarna på mig hela tiden varje gång jag skulle skjuta så kom dom och knuffa mig i ryggen så jag sträckte en muskel i ryggen inte skoj alls kunde nästan inte gå! men matchen slutar iaf 5-3 till oss och jag gjorde två mål och en assist :) nu i serien har jag gjort 17 mål och leder överlägset över dom andra i målskilnad även om jag har varit borta i 4månader för mitt knä så stolt över mig själv är jag iaf :)

2 kommentarer: